Sirpre's Weblog

18. nov. 2007

Õpileping 2 ja 3

Filed under: kutse07 — sirpre @ 15:09

Minu eesmärk ei ole muutunud, kuid tema saavutamise teed on mitmekesistunud.

Eesmärk: alustada  suhtlemispsühholoogia kursuse loomist arvutiteeninduse paindlikus õppes õppijatele (erialal töötavad õppijad, kes käivad koolis nii kuidas õnnestub) kasutades sotsiaalset tarkvara

Baasiks jääb kas blogi või vookogu (kui vookogu, siis loovad osalejad ise oma blogid – tegelikult neil need juba enamusel ka on, vajalik vaid märksõna lisamine, et asi hakkaks ehk? kokku jooksma), õppijad kasutavad erinevaid repositooriumeid ja toovad sinna paigutatu sotsiaalsete järjehoidjate abil teistele nähtavaks kasutatavaks. Ühist blogi kasutades on igaühe poolt lisatud jupid + arutlused ehk kergemini jälgitavad/hallatavad, aga ma ei ole selles nii kindel.

Teekond:

  • ühisblogi loomine
  • sinna paigutada õppematerjalid (blogroll või tag) sh Moodles olev teenindusuhtlemise kursus, mis võibki baasiks jääda kui kasutada vookogu)
  • ülesannete sõnastamine (tag)
  • grupiliikmete instrueerimine (Moodles? Ka Moodle võimaldab blogi luua – mis oleks kui kasutada hoopis seda varianti?)
  • ja siis …… elame-näeme … üllatusmomendid tulevad kindlasti

Pilvekestega veel ei tegele kuigi huvitav on – tahan veel uurida

Kuidas hinnata iseennast kui Sotsiaalse tarkvara kursusel õppijat?

iseendale ikka otsa vaadata ja siis seda pilti teistega võrrelda, ka õpetajapoolne tagasiside on motiveeriv, suunav, kasulik

Hetkel on teinud endaga kokkuleppe, et teen kursuse valmis mitte enne detsembrit – idee ja teekond on, ajaplaneerimine vedas alt.

Kiidan ennast ikka ka – sain teada ja kogeda palju sellist, mida hakkan kasutama; kuigi arvasin vahepeal, et kuidas toime tulen, olen kursuse asju tasapisi teinud ja tean täpselt, mida tahan veel uurida-puurida.

Lisa kommentaar »

Kommentaare veel pole.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lisa kommentaar

Create a free website or blog at WordPress.com.